Tetőtéri álomlakás

Tetőtéri álomlakás

Tetőtéri álomlakás

Francia elegancia teljes eszenciája megtalálható ebben az otthonban. A 18. századi épületben a meglévő szerkezetek megtartásával és a modern stílus becsempészésével varázslatos belső terek jöttek létre. A régi fa gerendák színvilágával harmonizál a fa padlóburkolat, de visszaköszön a konyha hátfalán és munkalapján, a gardróbszekrényeken és az otthoni munkaállomáson is ugyanez a felület. A fa anyag lágyságát hangsúlyos fekete bútorok és karakteres fekete világítótestek tompítják.

interiorlines_tetoteri_alomlakas_13.jpginteriorlines_tetoteri_alomlakas_3.jpginteriorlines_tetoteri_alomlakas_6.jpginteriorlines_tetoteri_alomlakas_4.jpginteriorlines_tetoteri_alomlakas_5.jpginteriorlines_tetoteri_alomlakas_14.jpginteriorlines_tetoteri_alomlakas_12.jpginteriorlines_tetoteri_alomlakas_11.jpginteriorlines_tetoteri_alomlakas_2.jpg

A nappali és a hálórész közötti fekete keretes acélvázas nyílászáró elkülönítő a a két teret egymástól, de vizuálisan mégis egyben tartja, ezáltal tágasabb érzetet kelt és biztosítja a megfelelő mennyiségű fény beáramlását.

interiorlines_tetoteri_alomlakas_8.jpginteriorlines_tetoteri_alomlakas_9.jpginteriorlines_tetoteri_alomlakas_10.jpg

A tetőtér hátrányaiból előnyt kovácsoltak a fürdőszobában is, az összefüggő, fuga nélküli műgyanta felülettel egységes belvilág jött létre.

interiorlines_tetoteri_alomlakas_1.jpginteriorlines_tetoteri_alomlakas_7.jpgInterior designer Margaux Beja | Images Courtesy Julien Fernandez

Instagram

About the Author

Leave a Reply