Otthon teremtőknek és üzleti befektetőknek mutatom meg az ingatlanjaikban rejlő lehetőségeket

Tervezési folyamat során erősségem a térstruktúrák teljes személyre szabása és újragondolása, ezt biztos design érzékkel és eredetiséggel párosítva időtálló, hosszú távon is örömmel használható tereket tervezek. A tervezési folyamat nálam nem ér véget a tervek átadásával, projektjeimet után követem a kivitelezési munkálatok alatt , hogy a váratlan kivitelezői kérdések és építkezés közben esetlegesen felbukkanó meglepetéseket minimalizálni tudjam,  az építkezés teljes folyamata jó élményként maradhasson meg megbízóim életében. 

Elakadtál valamilyen belsőépítészeti témában, nem tudsz dönteni több termék között,  láttál egy terméket, amit nem tudod honnan szerezd be? Érzel magadban elegendő lendületet, hogy mindent kitalálj és készséget, hogy ezt a projekt során a kivitelezővel megvalósíttasd, a termékeket beszerezd, de mégis szükséged van belsőépítész tervezői útmutatásra, hogy még véletlenül se hozz visszafordíthatatlan döntéseket, ami aztán később megnehezíti ingatlanod ésszerű használatát? 

Érzed, hogy ennél többet is kihozhatnál az ingatlanodból? Látod benne a potenciált, de szükséged van valakire, aki még nálad is több lehetőséget lát a terekben, tudja, hogy mit csinál és ki is tudja hozni belőle? Pontosan tudod, hogy mi a az stílus amiben jól érzed magad vagy megfelel az üzleti céljaidnak? Egy szakemberre van szükséges, aki az igényeid alapján megalkotja a tökéletes térkapcsolatokat, személyre szabott, praktikus megoldásokkal, jól funkcionáló használható terekkel? 

Megtaláltad álmaid ingatlanát és még mielőtt belevágsz a kivitelezésbe szeretnéd pontosan tudni, hogy ehhez milyen térkapcsolatok, termékek szükségesek? Nem szeretnél utólagos plusz költségekért improvizálni, és szeretnéd elkerülni a kivitelezés során a bosszantó tervezési és kivitelezési hibákat? Olyan tervekre van szükséged, amelyek nem csak mutatós látványtervek, hanem gazdaságosan meg is építhetők és hosszú távon jól használható megoldásokat tartalmaznak? A kivitelezőnek egy átgondolt komplett tervcsomagot szeretnél átnyújtani, amiben pontosan és összehangoltan szerepel minden információ amire az építés során szükség lehet?

0 +
év tervezési tapasztalat
0 +
tervezett m2
0 +
projekt