Modern Karácsony

Modern Karácsony

Modern Karácsony

Szerintem mindenki az ajándékok beszerzésének véghajrájánál tart. Egy kis feltöltődésként a két bevásárlókörút közé hoztam pár karácsonyi dekor ötletet, kifejezetten a kortárs dizájn kedvelőinek. Az összeállítás leginkább a letisztult skandináv stílusvilágot előnyben részesítve készült.

Különösen kedvelem, ha az asztalon – akár legyen az a nappaliban akár az étkezőben – van valami kedves dekoráció, de mindemellett nagyon fontosnak tartom, hogy ha szükséges pl. egy nagyobb családi ebéd alkalmával egy mozdulattal odébb lehessen rakni.

interiorlines_karacsonyi_dekor_otletek_1.jpg

Egy-egy jól elhelyezett papírból, faágból vagy valamilyen textíliából készült dísz minimális költségek mellett nagyon kellemes hangulatot teremt. Ezeket a kis apróságokat családdal vagy baráti társasággal is elkészíthetjük, mondjuk egy jó forralt bor kíséretében.

interiorlines_karacsonyi_dekor_otletek_2.jpginteriorlines_karacsonyi_dekor_otletek_4.jpgGyertyák, mécsesek a téli sötétebb délutánok alkalmával minden háztartásban tömegesen előkerülnek, a variációk száma itt is végtelen, az eredmény pedig rendkívül meghitt lehet.

interiorlines_karacsonyi_dekor_otletek_3.jpg

Photos | Christina Kattrup Schroeder ,FeminaBirgitta W. Drejer/Sisters AgencyKira Brandtlenesamsoe with thanks

About the Author

Leave a Reply