KONCEPCIÓ TERV

Érzed, hogy ennél többet is kihozhatnál az ingatlanodból? Látod benne a potenciált, de szükséged van valakire, aki még nálad is több lehetőséget lát benne, tudja, hogy mit csinál és ki is tudja hozni belőle? Pontosan tudod, hogy mi a az stílus amiben jól érzed magad vagy megfelel az üzleti céljaidnak? Egy szakemberre van szükséges, aki az igényeid alapján megalkotja a tökéletes térkapcsolatokat, személyre szabott, praktikus megoldásokkal, jól funkcionáló használható terekkel?

Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozatának tagja vagyok, tervezési munkámat építész és belsőépítész tervezői jogosultsággal végzem: É-01-6704 | BÉ 01-6704

arról, hogy ezt miért tartom fontosnak bővebben itt írok

  1.  tervezési munkát meglévő épület esetében helyszíni bejárással és felméréssel  kezdjük, ekkor szerzem meg én is az első benyomásaimat a helyszínről, az épület adottságairól és kötöttségeiről. 
  2. Ezt követi a tervezési program pontosítása, a megbízói igények, vágyak és a funkció összegyúrása.
  3. Tervvázlatot készítek a kialakítandó terek elrendezésének és bútorozásának megjelenítésével, amelyet egy módosítási kört követően véglegesítek. 

Az alaprajz tervezés egy helyszíni felmérést és egy órás online konzultációt tartalmaz.

A teljes belsőépítészeti tervezés folyamata megbízásonként változhat, nagy általánosságban  15 munka nap múlva kapod készhez a teljes tervdokumentációt a felmérést követően.

  • Falazási alaprajz
  • Bútorozási alaprajz
  • Vízes beredezések alaprajza
  • Konyha

lépték: 1:50

Minden tervezési projektre egyedi árajánlatot készítek a tervezési feladat és helyszín ismeretében nagyságrendileg a belsőépítész alaprajz tervezés tervezési díja:

max 50 m2 lakás esetén 210 000 Ft

50-100 m2 lakás esetén 250 000 Ft

100-150 m2 lakás esetén 290 000 Ft