Fesd feketére!

Fesd feketére!

Fesd feketére!

Eljátszottál már a gondolattal, hogy feketére fesd egy-egy faladat otthonodban, de aztán mindig elbátortalanodtál? Összegyűjtöttem a legjobb feketére festett konyhákat, melyek biztosan meggyőznek, hogy belevágj. Kezdem is egy igazi skandináv lakással, Ylva Skarp grafikus otthonát azért szeretem, mert  a fekete-fehér grafikái minden helyiségben megjelennek, ez alól a konyha sem kivétel. Munkái lágyítják a fekete fal és fehér konyha bútor éles határát és egyensúlyt teremtenek a térben.

interiorlines_kristofer_johnsson_1025_1.jpginteriorlineskristofer_johnsson_1024_1.jpgFoto |  Kristofer Johnsson

Maradunk még egy kicsit skandináv tájakon. Norvég lakás egyes részleteivel már találkozhattatok instagram-on itt és itt egy kicsit más berendezéssel. Imádom azt a kontrasztot, amit a fekete használata teremt, rendkívül elegáns és letisztult a végeredmény. A kép itt is nagy kedvencem.

interiorlines_palettenoir_2.jpgFoto | Veronica

Ha fekete konyháról van szó a Vipp mindenképp említést érdemel. A dán cég fehér és fekete porszórt 4 mm vastag rozsdamentes acél konyhabútorai mind-mind fantasztikusan mutatnak feketére festett falak között.

interiorline_vipp_2.jpgImages courtesy of Vipp

És végül kedvenc megoldásom a kanadai Bolton rezidencia, ahol a konyhát az étkezőtől és a nappalitól ház formai adottságaiból adódóan, egy geometriailag is érdekes fekete fallal választották el. A fekete kiemelések az egész házon végigvonulnak, fehér és fa elemekkel kombinálva teremtenek egyensúlyt a terekben.

interiorline_bolton_residence.jpginteriorline_bolton_residence3.jpginteriorline_bolton_residence1.jpgÉpítész | NatureHumaine Foto | Adrien Williams 

FOLLOW US

inspiration board @interiorlines

facebook

About the Author

Leave a Reply