byLassen Kubus Brass

byLassen Kubus Brass

Nálam is kezdetét vette a legörömtelibb ünnep visszaszámlálása. Az utcákon és az áruhazákban már réges-régen megjelentek a karácsonyi égők és feldíszítették az égig érő fenyőfákat. A hétvégén elérkezett az idő, hogy az őszi dekorációt leváltsam, karácsonyi angyalkákra, előkerültek a karácsonyi égő sorok és mécsesek. Az ünnepi dekoráció megtervezése és elkészítése nálam mindig egy külön program. Minden évben nagy dilemma, hogy milyen színű legyen a dekoráció, idén a fehér és arany színek nyertek. Egy-két apróságot, kiegészítőt ilyenkor mindig beszerzek, a keresgélés közben találtam rá  byLassen Kubus Brass kollekciójára. A byLassen Dánia egyik legismertebb dizájn termékeket gyártó és forgalmazó cége. A termékeik túlnyomó részét az építész testvérpár Mogens Lassen és Flemming Lassen tervezte.

interiorlines_new_products_bylassen_kubus_brass_1.jpg

A 2015-ös őszi /téli kollekció darabjai közt megtalálható a Kubus tálak és gyertyatartók sárgaréz színű változatai is. A Kubus  elegáns, letisztult vonalvezetése ebben a színben szerintem még jobban kiemelkedik, mint a hagyományos fekete-fehér változatban.

interiorlines_new_products_bylassen_kubus_brass.jpginteriorlines_new_products_bylassen_kubus_brass_2.jpgNégy ágú gyertyatartói akár az adventi koszorú modern újraértelmezése is lehet.

interiorlines_new_products_bylassen_kubus_brass_3.jpg

Ha nem ragaszkodunk a hatalmas karácsonyfákhoz egy kis inspiráció; egy környezettudatos csodaszép megoldás,  amivel kislakásokban tökéletesen helyettesíthetjük a vágott fákat.

Webshopjukon keresztül még nem késő beszerezni.

Photos | byLassen with thanks

 

About the Author

Leave a Reply