Berlini életérzés

Berlini életérzés

Berlini életérzés

Ma Berlinbe látogatunk egy 150 m2 apartmanba. A lakásban a sötét színek, feketék és szürkék a meghatározóak, melyet a karamell színű bőr részletek és azzal harmonizáló fa burkolatok és bútordarabok lágyítanak.

interiorlines_annabell_kutucu_berlin_mitte_3.jpginteriorlines_annabell_kutucu_berlin_mitte_5.jpginteriorlines_annabell_kutucu_berlin_mitte_1.jpg

 A belsőépítészeti koncepció  a tulajdonos legkedvesebb elfoglaltsága a box, a zene  és az utazás köré szerveződik. Az ehhez szükséges tárgyak markánsan megjelennek a különböző terekben, de színviláguknak köszönhetően teljes mértékben beleilleszkednek az enteriőrökbe.

interiorlines_annabell_kutucu_berlin_mitte_2.jpginteriorlines_annabell_kutucu_berlin_mitte_8.jpginteriorlines_annabell_kutucu_berlin_mitte.jpginteriorlines_annabell_kutucu_berlin_mitte_99.jpginteriorlines_annabell_kutucu_berlin_mitte_10.jpg

Szuper, hogy a lakásban egy felesleges, csak díszítésre szolgáló tárgy sincsen, mind-mind valamilyen funkcionális elemként szolgál, nincs ez másként a konyhában sem, ahol az egyszerű konyhai keverő és főző eszközök, serpenyők, öltöztetik fel a fekete falat.

interiorlines_annabell_kutucu_berlin_mitte_7.jpg

Interior Design, Styling & Experience Concept  | Annabell Kutucu & Michael Schickinger
Photo | Steve Herud

About the Author

Leave a Reply