Apparatus PORTAL

Apparatus PORTAL

Apparatus PORTAL

Apparatus New York székhelyű design stúdió alapvetően világítótestek tervezésére specializálódott.  Lámpatestjei egytől-egyig kézzel készülnek, olyan egészen különleges anyagok kombinálásával, mint az öregített sárgaréz, maratott és fújt üveg, bőr vagy éppen porcelán. Az eredmény mindig egy meleg fényű, kortalan alkotás, a nemes anyagoknak és teljesen modern megjelenésnek köszönhetően.

interiorlines_new_product_apparatus.jpginteriorlines_new_product_apparatus_2.jpginteriorlines_new_product_apparatus_3.jpg

Ebben az évben a Studio fő céljának tűzte ki a bútoriparba való betörést.  PORTAL dohányzó asztaluk ugyanazt a stílusirányzatot követi, mint eddigi termékeik; klasszikus anyagok használata modern formavilágban. A tömör homok-fúvott kőris robosztus tömegét finom bemetszések oldják fel. Az asztalka szögletes, éles formavilágát a kerek lábak ellensúlyozzák.

A bútor két része külön-külön is megállja a helyét, de együtt igazán gyönyörű és változatos kompozíciókban helyezhetjük el.

interiorlines_new_product_apparatus_5.jpginteriorlines_new_product_apparatus_6.jpginteriorlines_new_product_apparatus_7.jpginteriorlines_new_product_apparatus_8.jpg

images: Apparatus Studio

About the Author

Leave a Reply