A kék ajtó mögött

A kék ajtó mögött

A kék ajtó mögött

Ma egy nagyon izgalmas lakásba megyünk vendégségbe, nem is akárhova, Ausztráliába. Engem már az élénk kék színű ajtóval teljesen levettek a lábamról, a ház belső tereimben is ugyanilyen bájos belsőépítészeti csavarokkal találkozunk, menjünk beljebb!

interiorlines_a_kek_ajto_mogott_4.jpg

A belső terekben a színek visszafogottabbak. A helyiségek falait műalkotások sokaság borítja, többek közt Le Corbusier képe is (bal alsó sarok).

interiorlines_a_kek_ajto_mogott_8.jpginteriorlines_a_kek_ajto_mogott_10.jpg

Minden szobában egy-egy ikonikus design darabbal találkozunk. A dolgozó szoba vintage Hans Wegner asztalát Gubi modern stílusú lámpái ellenpontozzák. A világos és tágas nappali és étkező vizuálisan a kertben folytatódik. A étkezőben Alvar Aalto Artek 66 székein pihenhetünk meg, a nappaliban Artemide Tolomeo világítótestjei mellett beszélgethetünk esténként.

interiorlines_a_kek_ajto_mogott_9.jpginteriorlines_a_kek_ajto_mogott_7.jpginteriorlines_a_kek_ajto_mogott_1.jpginteriorlines_a_kek_ajto_mogott_11.jpg

A kontrasztos konyha amerikai tölgy és carrarai márvány kombinációjának monokróm világát a polcokon elhelyezett konyha eszközök töltik meg élettel.

interiorlines_a_kek_ajto_mogott_6.jpginteriorlines_a_kek_ajto_mogott_5.jpginteriorlines_a_kek_ajto_mogott_2.jpgHálószoba megnyugtató fehér világában újra feltűnik az a bizonyos kék, amibe érkezésünkkor beleszerettünk.interiorlines_a_kek_ajto_mogott_3.jpgStyling | Judy Ostergaard, Images courtesy | Derek Swalwell

Instagram

About the Author

Leave a Reply